Recepti

Zelene pljeskavice

Maja Lačok je poslala recept za zelene pljeskavice. Ukoliko vam se dopada, pomozite joj da dođe do vredne nagrade koju su za najbolji recept pripremili Tehnomanija i BOSCH tako što ćete ga "lajkovati", odnosno "šerovati" na Fejsbuku.

Subota, 03.12.2016.

11:50

Izvor: Super žena

Zelene pljeskavice

Podeli:

Sastojci: 1 brokoli, 150g integralnog pirinča, 2 kašike susama, 2 kašike brašna, 1 jaje, 1 crni luk, so, biber, kurkuma (po želji), po želji rendani kačkavalj za posipanje.

Postupak: Pirinač skuvati, ohladiti i prosušiti. Brokoli obariti tek toliko da može da se izgnječi viljuškom. Crni luk sitno iseckati. Sve sastojke dobro izmešati. Praviti male pljeskavice, ređati ih na pek-papir na tepsiju i peći na 200 stepeni oko 45 min. Po želji pred kraj posuti rendanim kačkavaljem.

*ALT

Posedujete kulinarsko umeće kojem se divi cela vaša okolina? Onda vas pozivamo da nam pošaljete omiljeni recept i osvojite jednu od vrednih nagrada koju su za vas pripremili Tehnomanija i BOSCH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare