Recepti

Medeno pile

Bojana Topalov je poslala recept za medeno pile. Ukoliko vam se dopada, pomozite joj da dođe do vredne nagrade koju su za najbolji recept pripremili Tehnomanija i BOSCH tako što ćete ga "lajkovati", odnosno "šerovati" na Fejsbuku.

Subota, 03.12.2016.

12:02

Izvor: Super žena

Medeno pile

Podeli:

Sveže pile dobro usoliti i ostaviti da odstoji bar sat vremena. U šupljinu pileta staviti jedan limun presečen na pola i dva čena belog luka. Prelite ga uljem i stavite u rernu na 180c.

Pripremite marinadu dok se pile peče 5 kašikica limunovog soka, 5 kašikica ulja, 2 kašikice meda, kašičica vegete, prstohvat soli, sjedinite sve to i premažite pile posle sat vremena pečenja i tako premazano pecite još sat vremena na istoj temperaturi.

Možete služiti sa raznim povrćem i sezonskim salatama, prepustite mašti na volju. Prijatno.

*ALT

Posedujete kulinarsko umeće kojem se divi cela vaša okolina? Onda vas pozivamo da nam pošaljete omiljeni recept i osvojite jednu od vrednih nagrada koju su za vas pripremili Tehnomanija i BOSCH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare