Recepti

Rafaelo kuglice sa žele bombonama

Dana Drobnjak je poslala recept za rafaelo kuglice sa žele bombonama. Ukoliko vam se dopada, pomozite joj da dođe do vredne nagrade koju su za najbolji recept pripremili Tehnomanija i BOSCH tako što ćete ga "lajkovati", odnosno "šerovati" na Fejsbuku.

Subota, 03.12.2016.

13:39

Izvor: B92

Rafaelo kuglice sa žele bombonama

Podeli:

Potrebno je: 350 gr kondezovanog mleka, 100 gr putera, 200 gr bele čokolade, 250 gr kokosa, 200 gr žele bombona, 50 gr kokosa za uvaljivanje kuglica.

Priprema: Umutiti penasto puter, dodavati malo po malo kondezovanog mleka muteći mikserom. Kad se masa umuti dodati 200 gr otopljene čokolade i sve dobro umutiti pa dodati kokos. Ostaviti da stane 30 minuta, žele bombone iseći na kockice. Od odstajale mase uzimati malo veličine oraha razvaljati na dlan unutar staviti kockicu žele bombone i oblikovati kuglicu i uvaljati u kokos.

Posedujete kulinarsko umeće kojem se divi cela vaša okolina? Onda vas pozivamo da nam pošaljete omiljeni recept i osvojite jednu od vrednih nagrada koju su za vas pripremili Tehnomanija i BOSCH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare