Evo s kakvim ženama muškarci žele ozbiljnu vezu

Da bi muškarac izašao s vama, dovoljno će biti da mu se iole fizički dopadnete. Da bi se neko vreme viđao s vama, ne bi bilo loše da imate više zajedničkih tema. Ali da bi vas shvatio kao nekoga s kim bi zasnovao dugu vezu ili brak, potrebno je mnogo, mnogo više.

Sreda, 01.04.2015.

14:00

Izvor: B92

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Mnoge devojke gube sate i dane na sređivanje i ulepšavanje, nadajući se da će tako da “nahvataju” dečka ili budućeg muža. Međutim, one kao da ne shvataju da fizički izgled muškarcima uopšte neće biti toliko važan kriterijum kada biraju damu s kojom bi se skrasili.

Zato, da biste pronašli čoveka svog života, važno je da poradite i na nekim svojim unutrašnjim osobinama. Evo i koje su:

Strast prema poslu

Nije važno koju školu završavate, ni čime se bavite. Važno je da ste posvećeni i predani karijeri koju ste izabrali. Jednostavno, da budete ponosni na postignuća i plodove svoga rada.

Smisao za humor

Devojke koje ne znaju da prihvate šalu, bilo na tuđi, bilo na svoj račun, sigurno nisu kandidati za dugu vezu u očima muškaraca. Naučite da se s životnim nedaćama nosite s osmehom.

Imajte svoj život

Okružite se prijateljima, uživajte u hobijima, imajte nešto svoje. Muškarci vole devojke koje žive punim plućima, kojima oni sami neće biti centar sveta. Naravno, osoba koja ima svoj život za njih predstavlja i izazov.

Gradite svoj karakter

Iako je za kvalitetnu vezu neophodno mnogo kompromisa, to ne znači da treba da postanete krpa koja nema prava na svoje mišljenje. Ako imate jasan stav o nečemu, recite ga. Tako ćete zaslužiti njegovo poštovanje.

Izvor: Telegraf.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.