Šest stvari koje morate da znate ako želite vezu sa najboljim prijateljem

Nije toliko retko da prijateljstvo preraste u ljubavni odnos, međutim, u takvoj vezi stvari su malo specifične.

Utorak, 26.05.2015.

19:11

Izvor: index.hr

Default images
Thinkstock

Podeli:

Ako se između vas i vašeg najboljeg druga rađaju neke emocije, možete da se upustite u avanturu, ali morate da znate ovih šest stvari.

Nije toliko retko da prijateljstvo preraste u ljubavni odnos, međutim, u takvoj vezi stvari su malo specifične. Evo šta morate da imate na umu.

Upropastićete prijateljstvo
Uvek vas ohrabrujemo da preuzmete poneki rizik u životu, ali bitno je da prethodno znate da u ovom slučaju, ako stvari ne uspeju, teško da će se vaš odnos vratiti na staro. Tačnije, gotovo je nemoguće.

Nema faze upoznavanja
Drugim rečima, zaboravite na uobičajene prve dejtove, u kojima se upoznajete.

Njegova prošlost
Iako vam pre nisu smetale priče o njegovim avanturama s drugim devojkama, odjednom biste mogli da se prisetite svega i sada bi te takve priče i te kako mogle početi smetati. Ali, s druge strane, to je ipak prošlost.

Prvi seks će biti čudan
Pogotovo ako ste ga posmatrali kao brata, a ne samo kao prijatelja.

Ne znate baš sve
Iako se družite već godinama i pričate, budite sigurni da niste videli baš sva njegova lica, kao ni on vaša.

Razočaranje
Morate biti svesni činjenice da kada vas on razočara, biće to gore nego u bilo kojoj vašoj vezi do tada. On vas dobro poznaje tako da sigurno zna i kako da vas povredi?

izvor: index

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.