Žene odlučile: Ovakvi muškarci pružaju najbolji orgazam

Ove njegove osobine određuju koliko će vaš orgazam biti intenzivan.

Subota, 28.11.2015.

10:59

Izvor: B92

Default images
foto: Thinkstock

Podeli:

Naravno, nekoliko pravih pokreta i odgovarajuća poza mogu da pomognu, ali ove osobine su, kažu stručnjaci, presudne.

Sudeći prema nedavno sprovedenoj studiji, učestalost i intenzitet orgazma, zavise od toga koliko je partner duhovit, koliko ima samopouzdanja i koliko zarađuje.

Što se tiče zarade muškarca, naučnici smatraju da novac ne utiče direktno na zadovoljstvo u krevetu, već momci koji su finansijski stabilniji uglavnom imaju i više samopouzdanja.

Psiholozi su ispitivali studentkinje u vezi sa tim koliko često doživljavaju orgazam i otkrili da učestalost seksualnog vrhunca zavisi od toga koliko ih partneri privlače, koliko puta nedeljno uživaju u seksu.

"Intenzitet orgazma je mnogo bolji pokazatelj seksualnog zadovoljstva od učestalosti orgazma," kaže autor studije profesor Džordž Galup.

"Partnerov smisao za humor ne samo da pokazuje njegovo samopouzdanje, već je i pokazatelj toga koliko žena često inicira seks, koliko taj par često upražnjava seks, a osim toga povećava intenzitet orgazma", kažu istraživači.

Dame, šta vi kažete, da li je seks sa duhovitim muškarcima bolji?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.