Devojke tvrde da u krevetu najviše vole ove četiri stvari

Primenite samo jedan od ovih trikova i postaćete pravi umetnik među čaršavima...

Petak, 04.12.2015.

13:28

Izvor: Vesti online

Default images
foto: Thinkstock

Podeli:

U susret Danu zahvalnosti, portal Askmen sproveo je anketu kako bi utvrdio šta je to na čemu su žene zahvalne u krevetu, a rezultati su pokazali sledeće:

Kada slušate njene potrebe

"Ponekad grub seks nije i najbolji. Veoma sam zahvalna što imam muškarca koji sluša moje potrebe u krevetu, a ne prati samo svoje koje ga čine srećnim. Ovo čini seks mnogo prijatnijim iskustvom za oboje", napisala je Kami.

Kada je oralno zadovoljite

"Volim kada počnem da izlazim s nekim i kada me on iznenadi oralnim seksom. To je osvežavajuće i uzbuđujuće kada se muškarac pre svega fokusira na moje potrebe, pa tek onda na njegove. To čini da se potrudim još više i ja njega oralno zadovoljim", smatra Lusi.

Seksting

"I ja uživam u seksi fotografijama. Mi njima često šaljemo, pa je zabavno kada i mi iznenada dobijemo poneku sliku. To zaustavi moj dan na trenutak i učini da poželim da odletim kući kod njega zato što mi on pokazuje šta me čeka. A takođe pokazuje i da misli na mene. Koja devojka to ne voli?", bio je odgvor Mišel.

Kada joj pružate brojne orgazme

"Kada nakon jednog orgazma on nastavlja da se trudi iako ja mislim da nema šanse da ponovo dostignem orgazam, to je tako seksi. Tera me da pomislim da mogu ponovo da uživam u orgazmu i to je tako uzbuđujuće", napisala je Danijela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.