Pet ženskih trikova koji će izludeti svakog muškarca tokom seksa

Za savršen intimni odnos potrebno je mnogo stvari, ali uz obostranu privlačnost, dobru komunikaciju i opuštenost, neophodni su i neki sitni trikovi koji će još više rasplamsati strasti u krevetu!

Četvrtak, 26.05.2016.

16:00

Izvor: zadovoljna

Pet ženskih trikova koji će izludeti svakog muškarca tokom seksa
foto: thinkstock

Podeli:

Neki jednostavni pokreti i potezi žena mogu učiniti da muškarci potpuno 'izgube' glavu. Otkrivamo vam konkretne seksualne poteze žene kojima nijedan muškarac ne može odoleti.

1. Vole kada ih žena pogleda pravo u oči tokom seksa. Ukoliko nije sramežljiva i ponekad zna da uputi taj drski, zavodljivi pogled, eksplozija strasti je zagarantovana.

2. Predigra je lepa, ali muškarci ipak vole glavnu akciju. Trenutak u kojem žena preuzima inicijativu i prelazi s uvoda na glavni čin dovešće situaciju do usijanja.

3. Pogled koji žena uputi muškarcu tokom oralnog seksa za mnoge je neprocenjivo seksepilan trenutak, koji uzbuđenje podiže na viši nivo.

4. Seks nije rezervisan za ćutanje, bar tako misli većina muškaraca. Izuzetno ih pali kada žena kaže šta voli i u čemu najviše uživa. Još ako im to zavodljivo šapne na uvo tokom seksa, mogli bi vrisnuti od sreće i zadovoljstva.

5. Muškarci vole kada žena strastveno i nenadano preuzme inicijativu i još pritom kaže da želi seks sada i odmah. Nakon takvog silovitog uvoda, nijedan muškarac ne može ostati hladan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare