U ovih pet situacija je sasvim opravdano da budete ljubomorni

Ovo su situacije u kojima je normalno da budete ljubomorni...

Utorak, 26.07.2016.

16:32

Izvor: index.hr

U ovih pet situacija je sasvim opravdano da budete ljubomorni
foto: thinkstock

Podeli:

Lubomora u većini slučajeva ima negativnu konotaciju, a upravo zbog toga žene se često boje da pokažu da im nešto smeta. Naravno, veoma je glupo imati ljubomorne ispade zbog sitnica, ali u ovim situacijama ona je itekako opravdana...

Kada više ceni mišljenje svoje majke nego vaše

Neki muškarci smatraju mišljenje svoje majke jedinim važnim mišljenjem, a ako ste u vezi s takvim, imate apsolutno pravo da budete ljubomorni. Ako vam je stalo do frajera i želite da ceni i vaše mišljenje, pa je činjenica da više veruje njoj nego vama pomalo poražavajuća.

Kada je u provodu baš svaki vikend

U potpunosti podržavamo razdvajanje parova i odvojene izlaske, ali ako je vaš dečko zauzet žurkama (bez vas) baš svaki vikend, definitivno imate pravo na ljubomoru, čak i na ljutnju.

Kada se druži s bivšom devojkom

Čak i ako su davno bili zajedno i već neko vreme su prijatelji, bivša devojka je uvek bivša, a ako često provodi vreme s njom, sasvim je normalno da vam to smeta.

Kada je popularan na društvenim mrežama

Ako se ispod svake njegove objave na društvenim mrežama stvori nekoliko devojaka koje pokušavaju da ga šarmiraju komentarima, vaša ljubomora nije neutemeljena. Naravno, on nije kriv što mu se one javljaju ali opet, verovatno mu itekako prija što je popularan.

Kada niste prioritet

Zaposleni muškarci su uvek privlačni, ali ako je njegov ceo dan prepun obaveza i ako se morate boriti da bi se ubacili u njegov prenatrpani raspored, sasvim je normalno da ćete biti ljubomorni na sve ljude koji ga mogu videti tada kad vi ne možete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.