Porast ovog trenda u seksu ne prestaje: "Ne zanima me doručak sa njim"

Romansa je zvanično mrtva, ako se može suditi po dokumentarcu britanske digitalne televizije “5 star” koji se bavio navikama omladine kada je u pitanju ljubav.

Utorak, 30.08.2016.

10:21

Izvor: Super žena

Porast ovog trenda u seksu ne prestaje:
foto: thinkstock

Podeli:

Prezenterka Maja Jama istraživala je porast “šema nz jedno veče” i otkrila da generacija milenijalaca nije zainteresovana za dublje upoznavanje osobe pre nego što uskoči u njen krevet. Štaviše, ne žele ni da prespavaju.

Među grupom ljudi sa kojom je razgovarala Maja je pričala sa dve Britanke koje su rekle da obožavaju ovakve veze i da nisu fanovi zajedničkog doručka. One su istakle da im je aplikacija Tinder umnogome olakšala potragu za partnerom jer ne smatraju da je intimnost sa nepoznatom osobom velika stvar.

“Seks posmatram kao da pijem čašu vode ujutru, nešto što je baš opušteno”, kaže jedna od njih – “U toku jedne nedelje imam seks četiri puta, ne obavezno sa istim partnerom. Jako je lako, ako želite šemu, pokrenete aplikaciju i to je to.”

Nažalost, za ove devojke seks je isto tako postao beznačajan, zbog čega francuski poljubac smatraju većim činom intimnosti.

”Muškarce sa kojima imam seks ne ljubim, to mora biti mnogo strastveniji čin vođenja ljubavi, što sa neobaveznim šemama nije slučaj.”

S druge strane, muškarac kojeg je novinarka intervjuisala kaže da nekada čak nisu potrebne ni reči da bi došlo do seksa već jedan običan smajli.

“Najbolje je koristiti smajlije. Ako želite nešto neobavezno, pošaljite smajli patlidžana”, kaže on i dodaje da devojke sa kojima je imao neobavezni seks ne želi ni da posmatra kao materijal za ozbiljnu vezu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.