Tema o kojoj žene retko pričaju: Najčudniji načini na koje smo doživele orgazam

Nije samo penetracija ta koja žene može da dovede do orgazma.

Sreda, 26.10.2016.

12:47

Izvor: Super žena

Tema o kojoj žene retko pričaju: Najčudniji načini na koje smo doživele orgazam
foto: Thinkstock

Podeli:

Nekoliko žena anonimno je pisalo o najčudnijim načinima kako su doživele orgazam. Ženski orgazam je misteriozna stvar i mnoge dame su ga postigle na neobične načine i o tome ne vole da pričaju drugima.

Pročitajte najčudnije načine na koje su ispitanice doživele orgazam:

1. Pomoć nameštaja

"Ovaj način i nije tako čudan, samo što o ovome niko ne priča. Veliki broj žena koristi neki deo nameštaja kako bi postigle vrhunac. Opkorače, recimo rukohvat od kauča i na taj način nadražuju klitoris“, kaže seksolog dr Džes.

2. Korišćenje opreme za vežbanje

Točak za trbušnjake ili traka za vežbanje nogu nekim ženama može da pomogne da stignu do vrhunca. Ukoliko se skoncentrišete na intimni deo zaista možete doći do orgazma.

3. Kada je seksualna tenzija toliko napeta, možete je okusiti

"Nekoliko puta mi se dogodilo da sam bila napolju i iz nekog razloga jako uzbuđena. Mislim da samo čekanje može samo da učini orgazam kasnije jačim. A onda dolazi ta osećaj blaženstva kada konačno ostajem sama i mogu da uradim nešto povodom toga. Bili su to najjači orgazmi kojih mogu da se setim“, rekla je jedna dama anonimno.

4. Kada me dečko jezikom zadovoljava tamo dole, ali ne dodiruje direktno klitoris

„Kada me muškarac oralno zadovoljava, ali su gaćice još uvek na meni. Taj osećaj je neverovatan. Donosi vam intenzivan orgazam zasigurno“, rekla je druga anonimna dama.

5. Dupla penetracija

Jedna dama priznala je da je tokom svoje promiskuitetne faze spavala s dva muškarca. „Bio je to najbolji seks u mom životu“, napisala je ona.

6. Sedenje na veš mašini

Da li ste nekada sedele na mašini dok radi centrifuga? Te vibracije mogu da učine čuda“, savetuje još jedna devojka.

7. Hladni prsti i topao jezik

"Njegova hladna ruka nakon što je u njoj držao ledeno piće i topao jezik. Bilo je to jedno veliko iznenađenje.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.