Seksualni terapeuti otkrivaju – zašto neke žene vole da partnere nazivaju “taticama” u krevetu

Ukoliko ih partnerka u krevetu oslovi sa ”tatice”, muškarci su skloni da misle da ona zapravo ima problem i da u njemu traži svoga oca. Da li je zaista tako otkrivaju seksualni terapeuti.

Utorak, 29.11.2016.

16:14

Izvor: Super žena

Seksualni terapeuti otkrivaju – zašto neke žene vole da partnere nazivaju “taticama” u krevetu
Foto: Thinkstock

Podeli:

Neke žene vole svoje partnere da nazivaju “taticama” tokom seksa, ne samo na zapadu, već je to postalo popularno svuda u svetu. U naletu strasti, žene ponekad izgovaraju reči koje im prve padnu na pamet.

Seksualni terapeuti otkrivaju da je uobičajeno da partneri daju partnerima i imena svojih ljubimaca u toku seksa, što je kontroverznije nego reč “tatica”.

Oni dodaju da je to zato što žene duboko u sebi žude da neko bude dominantan nad njima. Iako “tatica” ima značenje “otac”, ova reč se koristi kako bi njome bilo označeno kada je neko glavni, zaštitnik ili kako radi nešto kako treba. To ne mora da znači da svaka žena želi da muškarac ima kontrolu nad njom, jasni su stručnjaci.

Seksualni terapeuti još ističu da kada u naletu strasti žene izgovaraju reči poput navedenih, to ne mora da znači da veza u kojoj su nije zdrava, već naprotiv. Svako od nas želi vezu u kojoj može da se osloni na partnera, a znamo da partneri nisu jednaki u svim stvarima, neki su jači, a neki nežniji, pa se u skladu s tim i ponašamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.