Ispovest prevarenih devojaka i onih koje su varale: "Kako sam postala druga žena"

Istraživanje Univerziteta u Čikagu pokazalo je da 15% žena vara svoje partnere, dok je ta brojka kod muškarca za 5% veća. Ipak, to su oni koji su se usudili da priznaju, verovatno ih je više.

Utorak, 06.12.2016.

16:32

Izvor: Super žena

Ispovest prevarenih devojaka i onih koje su varale:

Podeli:

Iako se mnogi stručnjaci bave ovom temom, gotovo je do danas ostalo nepoznato naučnicima šta je pravi razlog prevare. Pet žena rešilo je otvoreno progovori na ovu temu i podeli svoja iskustva.

1. Bila sam sa prijateljem dok sam smo oboje bili u braku

“Znala sam da je u braku, ali je i on znao da sam udata. Nekada smo bili dobri prijatelji, ali su nas životi rastavili. Pronašla sam ga deset godina kasnije na Fejsbuku. Bio je nesrećan jednako kao i ja, ali nije imao nameru da svoju ženu ostavi. Ipak, pristala sam da mu budem ljubavnica. Od tada je stalno govorio da će je ostaviti ‘jednog dana’. Kako se to nije desilo, ja sam rešila njega da ostavim zbog griže savesti koju sam osećala i sve ispričala svom mužu I njegovoj supruzi”, ispričala je Krista.

2. Imao je ženu pored mene koju sam mislila da će ostaviti

“Bio je u vezi, ali nije bio oženjen. Dok smo bili zajedno nisam znala da postoji još jedna žena. Kada sam to saznala, ubeđivao me je kako će je ostaviti. Odlučila sam da mu verujem, ali to nikada nije uradio”, rekla je Danijela.

3. Bio mi je šef i imao je dete, ipak nisam mogla nazad

“Bio je šef odeljenja u kojem sam radila, ali nismo imali mnogo zajedničkih poslova. Na jednoj žurki sam se napila i na ulazu u toalet sudarila sa njim. Pitala sam ga: ‘Ko si ti?’, a on mi je odgovorio: ‘Ko želiš da budem?’. Tek sam kasnije saznala da mi je nadređeni. Iako sam znala da je u vezi, nisam znala da ima dete, ali mi je to sam otvoreno rekao. U početku smo bili prijatelji, ali smo u jednom trenutku prešli granicu sa koje nismo mogli nazad. Zaljubili smo se, ali ne žalim. Sad kad se setim imali smo divnih uspomena.”

4. Bila sam usamljena i udata za zavisnika

“Pošto sam bila usamljena, a pritom udata za zavisnika, rešila sam jednom da potražim nekoga preko interneta samo kako bih imala nekoga s kim mogu da pričam. Nisam želela aferu, a i nisam krila da sam udata. Upoznala sam jednog stranca i vremenom počeli smo da se zbližavamo. Bili su to ipak samo razgovori, a kako sam osećala nešto više, izbegavala sam da se sretnemo. Još uvek se čujemo, ali ništa više od toga nije bilo”, napisala je Melani.

5. Imao je drugu devojku punih godinu dana

“Upravo smo bili završili sa renoviranjem zajedničkog stana kada je odlučio da raskine sa mnom i odseli se. rekao je da me voli, ali da me gleda kao prijatelja i da mora da reši neke stvari. Dva meseca kasnije zbog poplave u stanu prespavala sam kod našeg zajedničkog prijatelja. Kada je to saznao zvao me je uplašeno da pita šta radim tu. Objasnila sam mu celu situaciju i rekla da nisam htela njega da opterećujem, jer bi me pozvao kod sebe. Rekao je da kod njega nema mesta, jer mu je tu prijateljica. Tada mi je priznao da je to zapravo njegova devojka koja kod njega živi godinu dana, pa je pokušavao da objasni da nije ništa ozbiljno u pitanju. Danima kasnije slao mi je poruke i molio da mu se vratim”, ispričala je Mišel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare