Kako da prepoznate da on nije pravi: Ova četiri znaka upozoravaju na to

Na početku veze je uvek sve lepo i čini vam se da ćete sa partnerom ostati ceo život. Kako veza napreduje sve više shvatate kako vas je utisak sa početka prevario. Međutim, nekada je teško prepoznati da on nije taj, pogotovo ako ste sa partnerom duže vreme i kada je sve postalo navika.

Nedelja, 01.01.2017.

22:33

Izvor: Super žena

Kako da prepoznate da on nije pravi: Ova četiri znaka upozoravaju na to
Foto: Thinkstock

Podeli:

Kako u takvim situacijama prepoznati da on nije pravi i da je vaša veza osuđena na propast? Psiholozi ističu sledeće znakove koji ukazuju na to:

Partner vas uvek krivi za sve

Šta god krene loše on uvek okrivljuje vas. Budite svesni činjenice da kada se pojave problemi u vezi nikada ne postoji samo jedan krivac. On na taj način samo izbegava da se suoči sa problemima, zato krivicu prebacuje na vas. U zdravoj vezi partneri zajedno rešavaju probleme. Ukoliko ne vidite da partner ne želi da se promeni, nema svrhe da ostajete u takvoj vezi, a još manje da se pomirite sa takvim stanjem.

Sviđaju vam se drugi

Da ste sa gospodinom pravim ne biste maštali o drugim momcima. Ako razmišljate potajno o alternativnim opcijama, vašoj vezi je došao kraj.

Vaš osećaj govori drugačije

Nekada jednostavno morate slušati svoje instinkte. Ukoliko imate osećaj da vaš partner nije osoba sa kojom želite da provedete život, pomirite se sa tim da vam nije suđeno. To znači da sa vezom nešto nije u redu. Važno je da sledite svoja osećanja ponekad ma koliko razum nadvladavao srce.

Čini vam se kako ništa neće postati bolje

Svađe su normalna pojava u vezi. Retkost je da je neki par uvek srećan. Međutim, ukoliko se ovo stalno dešava, verovatno je vreme da se rastanete. Ukoliko ne vidite kako bi se vaša veza mogla poboljšati, to je znak da je vreme da odete iz iste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare