Otkrivamo: Šta žene privlači kod mlađih muškaraca

Ukoliko ovo pitate neku od žena koje se zabavljaju sa mlađim muškarcima, reći će vam da se nikada bolje nisu osećale, ali i da razliku u godinama ne primećuju.

Nedelja, 15.01.2017.

14:37

Izvor: B92

Otkrivamo: Šta žene privlači kod mlađih muškaraca
Foto: Thinkstock

Podeli:

Predstavljamo vam nekoliko razloga zašto je veza sa mlađim partnerom toliko privlačna:

Mlađi muškarci više poštuju stariju partnerku

Ovo je ključna stavka zbog koje žene osećaju privlačnost ka mlađim muškarcima. Muškarci koji poštuju žene su neverovatno seksi, a mlađi muškarci su skloniji poštovanju žena koje su od njih starije.

Više se trude

Kada imaju stariju partnerku, mlađi muškarci se više trude da je impresioniraju i trude se da budu zreliji kako bi ostavili dobar utisak. Smatraju da su one iskusnije pa se zato i trude više, što žene naravno jako privlači.

Opušteniji su

Mlađi momci su opušteniji, da li zbog manjak loših iskustava sa svetom ili su pak jednostavno neki od njih takav tip ličnosti, u većini slučajeva su takvi. Još su i spontaniji i avanturistički nastrojeni što svakoj ženi prija.

Trude se da više ugađaju

Muškarci vole da ugađaju svojim starijim partnerkama kako u spavaćoj sobi tako i van nje. Smatraju da su njihove partnerke iskusnije od njih i trude se da budu u koraku sa njima.

Emotivno su dostupniji

Nemaju problem sa ispoljavanjem emocija, energičniji su i spontaniji. Iako mnogi misle da žene mlađe muškarce ne doživljavaji ozbiljno, u tome greše. Žene koje su imale iskustva sa od sebe mlađim parnerima kažu da su pronašle dobre partnere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.