O njoj svi potajno razmišljaju: Ova seksualna fantazija postaje sve popularnija

Muškarci više, ali ni žene ne zaostaju...

Utorak, 18.04.2017.

13:46

Izvor: Super žena

O njoj svi potajno razmišljaju: Ova seksualna fantazija postaje sve popularnija
foto: thinkstock

Podeli:

Poznati američki lanac drogerija "Superdrag" rešio je da se pozabavi temom seksualnosti, te da sprovede jedno istraživanje koje bi otkrilo najčešće fantazije ljudi.

Ova neobična studija je otkrila da je reč o seksu na javnom mestu, a osim toga, iznenadio nas je i odabir lokacija.

U istraživanju je učestvovalo 2.000 ljudi, a najveći procenat su činili ljudi koji nisu odoleli seksu u parku. Za razliku od njih, 18,6 odsto ispitanika je reklo kako se bar jednom osmelilo na seks u parku, dok se na drugom mestu nalazi plaža, gde se bez srama u telesni odnos upustilo njih 13 posto.

Među popularnim lokacijama za seks na brzaka nalaze se javni toaleti i garaže, a za ova mesta se odlučilo oko devet odsto ispitanika, a manji broj anktetiranih je priznao da je svoje nagone zadovoljilo na poslu, u kabinama za presvlačenje, na javnom bazenu, planinarenju ili bioskopu.

Istraživanje je dokazalo da su ipak muškarci veći ljubitelji seksa na javnom mestu- čak 56,4 odsto muškaraca reklo je kako ih pomisao na strastvene aktivnosti na javnom mestu uzbuđuju, dok samo 43,8 odsto žena uzbuđeno pomišljaju na razmenu telesnih tečnosti u javnom prostoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.