Iskrena ispovest: Ove laži govorim suprugu kako bih očuvala brak

Iako je iskrenost prioritet u emotivnim odnosima, mnoge dame svakodnevno lažu svog supruga...

Utorak, 23.05.2017.

13:57

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Blogerka i spisateljica Lusi Klark odlučila je da iskreno progovori o lažima koje žene svakodnevno serviraju svojim muževima, a sve kako bi očuvale harmoniju u braku.

Lusina iskrenost je naišla na odobravanje mnogih dama koje su se prepoznale u njenim rečenicama, a manjina je ipak osudila njene postupke i istakla kako to nije fer..

O čemu je tačno reč, pročitajte u nastavku...

Seks je bio fantastičan.

Blogerka je otkrila da često izgovori ovu rečenicu nakon seksualnog odnosa, a sve kako bi se njen suprug osećao bolje.

"Ne uživam u seksu sa njim kao nekada, ali njega usrećuje pomisao da je još uvek prava seks mašina pa puštam da veruje u to", bila je iskrena Lusi.

Nisi se ugojio.

Iako je evidentno da su se oboje ugojili tokom godina, Lusi priznaje da svog muža voli takvog kakav jeste i da joj ne smeta “višak”.

"Trudim se da skinem kilograme koje sam nakupila tokom trudnoće, ali on nije motivisn za mršavljenje. Umesto toga stalno od mene traži potvrdu da nije predebeo."

Još uvek si mi seksi.

"On više nije naočit mladić za kojeg sam se udala. Možda je nekom drugom on najzgodniji frajer na svetu, ali meni definitivno nije i sa tim sam se pomirila. Njemu ne bi bilo svejedno kada bi to znao, ali nema smisla da mu to kažem. Ništa se ne bi promenilo i samo bih povredila njegova osećanja", rekla je blogerka.

Sviđa mi se tvoj poklon.

Lusi ističe da njen suprug nakon toliko godina braka još uvek ne poznaje njen ukus, a kako kaže, ne može da se seti nijednog njegovog poklona koji joj se svideo. S druge strane, ona ceni nameru, zbog čega će se uvek zahvaliti i pohvaliti njegov izbor poklona.

Ne smeta mi što izlaziš sa prijateljima.

"Naravno da mi smeta! Moj život bi bio mnogo akši kada bi ostao kod kuće i pomogao mi sa decom", naglasila je Klarkova.

Ne, to nije nova odeća. Stara je.

Iako često kupuje garderobu, a njihov račun bude u minusu, Lusi priznaje da se koristi belim lažima, te ne govori da je bila u šopingu. "Ove stare pantalone? Imam ih sto godina, samo ih nikada nisam nosila."

Volim hranu koju ti skuvaš.

"Ne, ne volim, ima grozan ukus. Moja hrana ima puno bolji ukus i izgleda bolje, ali ako ti kuvaš, to znači da ja ne moram kuvati i to jako cenim."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare