Nemate sreće u ljubavi? Možda su za to kriva ova tri previsoka standarda!

Prevelika očekivanja žena su jedan od najčešćih problema emotivne neispunjenosti i samoće.

Sreda, 24.05.2017.

11:14

Izvor: Super žena

Nemate sreće u ljubavi? Možda su za to kriva ova tri previsoka standarda!
Foto: Thinkstock

Podeli:

Iako je tačno da svaka osoba treba da traži najbolje za sebe, često se dešava da žene postave previsoke standarde.

Prelep, uspešan, pametan, pažljiv… Sve su ovo neka od očekivanja žena, a treba imati na umu da savršen muškarac ne postoji.

Evo koje greške u proceni muškarca najčešće prave žene:

Mora da bude savršen

Ovu grešku najčešće prave početnice, a nije retko da se i iskusne žene bace na lov savršenog. I dok je zaista odlično pronaći što više kvaliteta kod muškaraca, morate prihvatiti da on sigurno poseduje određene mane. Od vas samih zavisi da li možete da ih prihvatite i nosite se sa njima.

Ne tolerišete mane

Kao što smo napomenili, ne postoji osoba bez mane. Na početku je običaj da svako pokušava da ih sakrije, ali vremenom bi trebalo da ih prihvatite ili čak zavolite.Imajte u vidu da u najboljem slučaju možete neke sitnice da korigujete, ali ne i da promenite muškarca.

Ne dajete šansu

Žene često u potrazi za partnerom imaju jasnu predstavu kakvog muškarca hoće pored sebe. To je sasvim u redu i veoma pohvalno. Ipak, ako se na vašem putu nađe neko ko možda na prvi pogled ne ispunjava određene kriterijume, možda bi bilo dobro da mu date šansu za opušteno druženje i upoznavanje. Nikada ne znate šta se može izroditi iz toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare