Izbegavajte ih: Pet tipova muškaraca koji nisu dobri za vas

Iako svaka žena ima svoj tip muškarca ili ideal kome teži, ovih pet nikako nissu preporučivi za vezu i brak.

Petak, 23.06.2017.

12:28

Izvor: B92

Izbegavajte ih: Pet tipova muškaraca koji nisu dobri za vas
Foto: Thinkstock

Podeli:

Arogantan muškarac

Jedno je kada muškarac drži do sebe i imam svoj stav, a drugo kada je arogantan i čini da se osećate inferiorno u odnosu na njega. Ovakvi muškarci se uglavnom ponašaju kao da ne zaslužujete njihovu pažnju, često znaju da vređaju i da ističu da su oni najbitniji, najbolji, najpametniji.

Lažov

Dok su bele laži često opravdane, muškarac koji stalno nešto skriva ili prilagođava istinu njegovim potrebama, nikako ne spada u poželjne partnere za ozbiljnu vezu. Imajte u vidu da ćete stalno biti sumnjičavi, jer nećete znati da li vam govori istinu ili muti nešto sa strane.

Lenj muškarac

Odmah da vam kažemo da nezaposlen i lenj muškarac nisu isto. Dok se prvi trudi da što pre ostvari svoje ciljeve i nađe pristojan posao, drugi se karakteriše besposličarom, nezadovoljnim muškarcem kojinema ambicije.

Muškarac koji je opsednut bivšom

Ako primetite da vaš izabranik često govori o svojoj bišoj devojci, ili je prati putem društvenih mreža, a u najgorem slučaju upoređuje vas sa njom, bežite glavom bez obzira. Koliko god da se trudi da je preboleo, prošlost ga i dalje veže, a vi sigurno zaslužujete onoga ko će vam biti posvećen u potpunosti.

Prezauzet muškarac

Biznismeni, odnosno muškarci koji su ostvareni u svom poslu jesu poželjni među ženama. Ipak, tipovi koji nikada ne mogu da nađu vremena za bioskop, šetnju ili večeru vam nikako ne mogu odgovarati. Osim što ćete se često osetiti usamljeno, teško ćete moći da ga upoznate.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.