Kada je prevruće za dodire: Sedam najboljih seks-poza za leto

Zbog visokih temperatura, seks tokom leta izaziva veliko znojenje i lepljenje za partnera. Ipak, moguće je izabrati poze koje smanjuju kontakt tela, a pružaju odlično iskustvo.

Sreda, 02.08.2017.

13:01

Izvor: Super žena

Kada je prevruće za dodire: Sedam najboljih seks-poza za leto
Foto: Thinkstock

Podeli:

Dogi

Ova poza definitivno smanjuje dodire u seksu, ali i preterano znojenje. Dakle, pustite svog partnera da ode "iza", a u slučaju da vam zafali nežnosti, možete mu se približiti leđima i dodirivati ga po butinama i zadnjici.

Seks pod tušem

Iako vam ne može pružiti previše komfora, seks u tuš kabini može biti odlično iskustvo. Sačekajte da se vaš partner istušira, pa mu se pri samom kraju pridružite u kabini.

Masturbirajte zajedno

Sjajan način da uvedete malo zabave u vaš seksualni život je da masturbirate zajedno. Skupite hrabrosti i samopouzdano uplovite u ovu igru, koja će raspametiti vašeg partnera. Ujedno, on će tako lakše shvatiti kako da vas zadovolji u krevetu.

Poza 69

Za pozu 69 kažu da je najbolja leti, jer praktikovanje ne zahteva dodirivanje ničeg drugog osim područja koje koje "obrađujete. Možete da je unapredite, tako što ćete oboje leći na bok.

Poza kašika

Lezite na stranu, dok partner treba na isti način da legne iza vas. Kontakt tela biće minimalan, a lako ćete dostići vrhunac.

Pronađi pravu tačku

Sedite na hladnu površinu veš mašine, a vaš partner neka stane ispred vas i pokrene akciju.

Žena na vrhu

Sednite na stolicu, sofu ili ivicu kreveta, a možete okrenuti leđa i omogućiti mu pogled na vaša leđa i zadnjicu.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.