Kada je spremna za seks, ženu odaje...

Muškarcu se seksualna uzbuđenost prepoznaje po erekciji. A ženama? Mnogi misle da se njima kada su uzbuđene sa vaginom ne dešava ništa i silno greše. Od trenutka kada žena doživi seksualni nadražaj, pokreće se čitav niz stvari koje može da prepozna samo iskusan ljubavnik.

Ponedeljak, 25.09.2017.

12:20

Izvor: Super žena

Kada je spremna za seks, ženu odaje...
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Zapravo, sudeći po istraživanjima, čak ni žene ne znaju šta im se to tačno dešava sa telom kada se uzbude.

Evo o čemu se radi:

Iste sekunde kada krene seksualni nadražaj, krvnim sudovima koji se širi struji više krvi koja se sliva u područje vagine.

Zbog toga ona nabubri, a stvara se i vaginalna sluz, prirodni lubrikant koji žene proizvode pred seks. Potom i tkivo klitorisa počinje da bubri i da postaje kruto, baš poput penisa, a kada je seksualna tenzija na vrhubncu, klitoris može da se uveća i do tri puta.

Ipak, uskoro će splasnuti, pa razlika neće biti vidljiva nepažljivom posmatraču. Uz sve to, cerviks omekšava, a živci na tom području postaju izuzetno osetljivi, pa i najblaži dodir može da dovede do prave eksplozije.

Inače, ženska ejakulacija je nešto o čemu maštaju mnogi muškarci, ali i dame.

Iako gotovo svaka žena može da doživi orgazam uz partnera koji zna šta radi, svega 10 odsto njih može da doživi žensku ejakulaciju, prilikom koje iz mokraćne cevi izlazi seme, odnosno par kapi providne tečnosti koja po sastavu dosta liči na muško seme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.