Tri eksplozivne poze koje morate da probate- ako mu je mali

Isprobajte "tigrov korak", kažu da žena u toj pozi doživljava vrhunce za pamćenje. Poza "tigrov korak" dobila je naziv zbog toga što se u sličnoj pozi nalazi i tigrica u toku parenja.

Sreda, 18.10.2017.

09:19

Izvor: Super žena

Tri eksplozivne poze koje morate da probate- ako mu je mali
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Žena treba da klekne i nasloni se nadlakticama, dok muškarac kleći iza nje a stopala su mu raširena u širini kukova. Držeći ženu za kukove, on inicira dubinu i brzinu penetracije i njiše ženu napred-nazad. Za to vreme, žena treba da drži noge što priljubljenije kako bi suzile vaginalni kanal i time dodatno stimulisale i sebe i partnera.

Možete da se fokusirate na svoj orgazam, jer možete rukom da doprete do klitorisa, a pritom penis u tom uglu udara u prednji zid vagine, pa je sve savršeno za dodirivanje G tačke. Za muškarca je ovo dobra poza zbog suženog vaginalnog kanala, zbog čega će osetiti još veće zadovoljstvo.

Ova poza naročito je dobra za muškarce sa malim penisom.

Ako je slučaj sa santimetrima, takođe vaš slučaj isprobajte i ove dve poze za koje seksolozi kažu da garantuju orgazam.

Verovali ili ne, "dogi poza" je idealna za muškarce sa manjim penisom jer kada je žena na kolenima i laktovima, vaginalni mišići joj se automatski skupljaju, pa ima više trenja.

Pored "dogi poze", druga idealna je obrnuta misionarska, gde je ona na vama, a noge su joj između vaših. Tako su pokreti lagani ali veoma intenzivni i orgazam je zagarantovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.