Nikada im nije dosta: Ove poznate ličnosti su pravi zavisnici od seksa

Zavisnost od seksa je sve češća boljka među poznatim ličnostima, a stručnjaci su već više puta u medijima napominjali da ona može da deluje na psihološko stanje pojedinca.

Petak, 24.11.2017.

14:15

Izvor: B92

Nikada im nije dosta: Ove poznate ličnosti su pravi zavisnici od seksa
Foto: Getty

Podeli:

Iako zavisnost od seksa pogađa ljude iz svih sfera života, na udaru se obično nalaze bogati i slavni koji su najpodložniji razvijanju ovog poremećaja.

Poznato je da su brojne poznate ličnosti posećivale klinike za odvikavanje kako bi se njihova preterana pobuda za seksom smanjila, a njihov život vratio u normalu.

Tako se glumac Majkl Daglas čak dva puta lečio na klinici u Arizoni dok je bio u braku sa svojom prvom ženom Dejdre. Upravo zbog njegovih problema iz prošlosti, njegova sadašnja žena Ketrin Zita Džons je u predbračnom ugovoru navela da bi joj prilikom razvoda za svako varanje pripalo 1, 7 miliona dolara.

Mlada američka glumica Lindzi Lohan je poznata po problematičnom ponašanju, Ona je već više puta u medijima govorila o svojoj ljubavi prema seksu, kao i spremnosti da vodi ljubav non-stop.

O ogromnoj potrebi za seksom pevačice Britni Spirs tabloidi su počeli da pišu u periodu nakon razvoda od Kevina Federlajna. Oni su tada naveli da bi to mogao da bude jedan od problema koji je “ugušio” njihovu ljubav.

Preostalih pet poznatih ličnosti koji su zavisnici od seksa možete pogledati u sledećem video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.