Za vrhunski seks su ključne tri magične reči

Kako kaže stručnjak za seksualne odnose, niko ne čita vaše misli, i ne možete znati da li neko nešto želi u seksu dok vam ne kaže. Zato je pravilo broj jedan za zdrav i kvalitetan seksulani život sledeće: "Ako partner radi nešto što vam se ne sviđa, ne smete to da prećutite".

Ponedeljak, 11.12.2017.

20:00

Izvor: Super žena

Za vrhunski seks su ključne tri magične reči
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Seksolog Emili Mors otkriva koje su to magične reči za dobar seks.

"Pokušajmo to ovako!"- jeste sve što treba da naučite i da kažete partneru.

Magične su, jer ne trpite ako vam se nešto ne dopada, jer preduzimate inicijativu i to veoma konkretnu, u vidu predloga.

Emili ističe da je za bolji seks ključno seksualno samopouzdanje, a neophodan deo tog samopouzdanje jeste ljubav prema spostvenom telu.

"Morate sebe da posmatrate i kao seksualno biće. Važna je i briga o svom izgledu, a da biste se osećali zavodljivo, obucite neku zavodljivu odeću i pogledajte se u ogledalo. Ta seksepilna osoba ste vi", kaže.

Kao poslednji savet seksolog izdvaja pravilo po kome svako mora da bude "kralj, odnosno kraljica ličnog seksualnog zadovoljstva". To znači da svoje seksualne potrebe i želje poznate do detalja.

"Ako to još niste učinili, svakako je vreme da otkrijete svoje erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara", istakla je Emili Mors.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare