Dlakave papuče- fensi ili kao da vas je nešto napalo?

Krznene papuče na 30 plus stepeni, okupirale su stopala pripadnica lepšeg pola. Da li je u njima vruće, da li se linjaju, golicaju li prstiće? Sve to je proveravao naš kolega Danilo Mašojević koji je u njima i prošetao Ulicom kralja Milana.

0

Kako da tumačite svoje snove?

Da li kada se probudite razmišljate o onome što ste sanjali? U slučaju da ste mislili da snovi nisu bitni podsetite se da je Tesla zahvaljujući snu stvorio generator naizmenične struje, a da je Mendeljejev isto tako napravio periodni sistem elemenata.

0 komentara

Weight Loss & Detox sa Milanom Zarićem: 1. trening

Ako odlučite da želite izgubiti nekoliko kilograma ili možda više, veoma je važno da shvatite da to nije lak put i da je potrebno mnogo odricanja. Lični trener Milan Zarić pomaže vam svojim "Weight Loss & Detox" programom da dođete do svog cilja. Prvi trening možete odraditi već danas!

0 komentara

Čudo iz Novog Pazara

Šezdesetogodišnja Atifa Ljajić ostvarila je svoj životni san, rodivši 20.juna devojčicu Alinu. Težak je bio njen put da iznese trudnoću do kraja, a slede i problemi kako da je u teškoj materijalnoj situaciji izvede na pravi put.

0 komentara

"Ja sam muškarac za sve u kući"

Manekenka Danijela Dimitrovska pored urođenog osećaja za lepo i tokom karijere je bila okružena lepim. To ju je ohrabrilo da se uhvati u koštac sa uređivanjem sopstvenog doma.

0 komentara
prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu