Ne preterujte, ovako treba da izgleda vaš prvi trening

Da li znate da je februar mesec kada najviše ljudi počinje da trenira, a statistika kaže da se u toku ovog meseca povećava broj vežbača za čak 100 odsto u odnosu na januar i decembar. Dakle, sada je pravi trenutak da vam olakšamo taj prvi trening i damo predlog šta biste na njemu trebali da radite. Lični trener Milan Zarić otkriva kako treba da izgleda vaš prvi trening.

0 komentara

Nega kože u zimskom periodu

Tokom zimskih dana sa temperaturama u debelom minusu, naša koža pati. Postaje dehidrirana, ispucala, pa zahteva dodatnu negu kako bismo je održali vlažnom, mekom i glatkom.

0 komentara

Prada predstavila novu kolekciju: Drugačija od svih

U prilogu možete videti novu kolekciju Mijuči Prade. Na pisti su se videla somotska odela sa velikim džepovima, meki džemperi od kašmira sa reprodukcijama pejzaža, krzno, pleteni puloveri, kožne jakne. Kolekcija je u svojoj jednostavnosti protest kreatorke protiv moderne potrebe za preterivanjem.

0 komentara

Đorđe David otkriva tajne o roditeljstvu

Pevač i glumac Đorđe David postao je tata u 50. godini. Zbog toga se rado se odaziva akcijama koje organizuju Škole roditeljstva, kako bi budućim mamama i tatama dao korisne savete i podelio svoja iskustva sa njima. Kaže da uživa sa svojom ćerkicom i kaže da ne bi bilo dobro da je dete dobio ranije.

0 komentara
prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu