Prada predstavila novu kolekciju: Drugačija od svih

U prilogu možete videti novu kolekciju Mijuči Prade. Na pisti su se videla somotska odela sa velikim džepovima, meki džemperi od kašmira sa reprodukcijama pejzaža, krzno, pleteni puloveri, kožne jakne. Kolekcija je u svojoj jednostavnosti protest kreatorke protiv moderne potrebe za preterivanjem.

0 komentara

Đorđe David otkriva tajne o roditeljstvu

Pevač i glumac Đorđe David postao je tata u 50. godini. Zbog toga se rado se odaziva akcijama koje organizuju Škole roditeljstva, kako bi budućim mamama i tatama dao korisne savete i podelio svoja iskustva sa njima. Kaže da uživa sa svojom ćerkicom i kaže da ne bi bilo dobro da je dete dobio ranije.

0 komentara

Svaka četvrta žena u Srbiji je pušač

Svaki treći muškarac i svaka četvrta žena u Srbiji je pušač, što Srbiju svrstava u sam svetski vrhu po broju pušača, podaci su Svetske fondacije za zdravlje pluća i Američkog društva za borbu protiv raka.

0 komentara

Svetski dan borbe protiv side

Svetski dan borbe protiv side Srbija dočekuje sa 74 novootkrivene zaražene osobe HIV-om u prvih šest meseci ove godine. U susret 1.decembru, organizovana je nedelja testiranja na HIV, u zavodima za javno zdravlje, studentskim domovima, fakultetima u 26 gradova, od Subotice do Vranja.

0 komentara
prethodna strana 1 od 12 sledeca idi na stranu