"Neću menjati pelene, nisam spretan"

Rukometaš Vlada Mandić izveo je iz porodilišta svoje treće dete, ćerkicu Mateu. Sa partnerkom Jasminom ima malog Petra, a iz prvog braka ćerku Sašu. Svi zajedno su došli u Narodni front po sestricu.

0

PRE I POSLE: Plastične operacije poznatih

Eh, kada bi poznate zvezde shvatile da im estetske operacije donose više štete nego koristi svet bi bio jedno lepše mesto. Nažalost, strah od starenja pod svetlima Holivuda učinio je da mnoge dame preteraju sa zahvatima i dovedu sebe do granice neprepoznatljivosti. Pogledajte poznate zavisnice od estetske hirurgije.

0 komentara

Najvažniji savet sinu

Pevačica Ksenija Mijatović, koja je pre nekoliko godina batalila mikrofon i postala life coach, za Skener priča kome u životu najviše veruje, zbog čega je svakog jutra srećna i kako savetuje sina Relju.

0 komentara

Zašto se u Srbiji ne usvaja više dece?

Usvojenje deteta je čin plemenitog karaktera. Dugotrajna i komplikovana procedura mnoge parove demorališe već na samom početku. O tome govore Snežana Divac koja je pre 19 godina usvojila Petru i Vesna Tekić, psiholog i samostalni savetnik Ministarstva za rad i socijalnu politiku.

0 komentara

Moda na Kanskom festivalu

Juče je otvoren čuveni filmski festival u Kanu, a mnoge poznate dame iskoristile su priliku da na crvenom tepihu pokažu šta znaju o modi. Pogledajte naš prilog.

0 komentara

Seka: Najdivnija stvar je dojenje bebe

Pevačica Seka Aleksić šeta svog sina u ležernom izdanju. Ne opterećuje se šminkom ni garderobom. Fotografije svog jedinca i dalje jako retko deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Jedino čega se ne odriče je dojenje svog mališana gde god da on to zatraži.

0 komentara
prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu