Zdrav duh

Danas krasi naslovnice širom sveta, a nekada se plašila da izađe iz kuće

Ova 28 godišnja glumica izgleda kao da ima puno samopouzdanja, krasi naslovne strane prestižnih časopisa i jako je draga. Ipak, u detinjstvu se borila sa anksioznošću “zahvaljujući” kojoj je i postala glumica.

Petak, 23.12.2016.

15:32

Izvor: B92

Danas krasi naslovnice širom sveta, a nekada se plašila da izađe iz kuće

Podeli:

Glumica Emi Stoun je otkrila za časopis “Rolling Stone” kojem će da krasi naslovnicu za januar, kako izgleda biti sedmogodišnjakinja koja se bori sa ozbiljnom anksiznošću.

“Bila sam ubeđena da će moja kuća izgoreti. Mogla sam da osetim to… stalno stezanje u grudima, osećaj da ne mogu da dišem, kao da je svetu došao kraj. Pitala bih majku po hiljadu puta kako da preživim dan sa tim. Kada će me taj osećaj napustiti, gde će ona biti, šta će se desiti za vreme ručka? U nekim trenucima nisam bila u stanju da odem kod drugarica, pa čak ni u školu”, priča harizmatična Ema.

Međutim, njoj je anksioznost ipak donela nešto dobro. Ona je počela da se bori sa anksioznošću tako što je išla na časove glume, zahvaljući čemu je postala jako uspešna i tražena glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.