Zdrav duh

Zanosna plavuša na slici u realnosti izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Iskra Lorens nedavno je podelila na Instagramu fotografiju na kojoj uopšte ne liči na sebe.

Petak, 26.05.2017.

10:20

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

“Sigurno se pitate ko je ova plava devojka. Dakle, to sam ja. Pre šeset, sedam godina“, napisala je ispod fotografije.

“Verovatno izgledam drugačije jer sam bila mršavija, ali glavna razlika je u tome što sam teško retuširana! Ta glatka koža? Nije moja – kompjuterski program je to uradio. Puna kosa? Ekstenzije. Puš-ap grudnjak, struk, noge, ramena – sve je to umanjeno ili naglašeno u fotošopu. Nemam podočnjake, zapravo ništa što podseća na pravu mene. A najgora stvar od svega je to ŠTO SAM JA HTELA TAKO DA IZGLEDAM!“, napisala je.

Kako kaže, i sama je mislila da će uređivanjem fotografija dobijati više poslova, a ponajviše da će biti srećnija i uspešnija.

“Zapravo postala sam sve nesigurnija jer nisam mogla da se povežem sa osobom koja je na slici jer ona nije realna. Savršenstvo ne postoji i nastojanje da se dostigne je nerealno, a retuširanje fotografija vas neće učiniti srećnom osobom. Jedino što je realno ste VI, to vas čini magičnim, jedinstvenim i prelepim“, zaključila je.

Ovako Iskra zapravo izgleda:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare