Zdravlje žene

Fotografija sa limunovima je ovoj ženi spasla život: Obavezno je pogledajte!

Erin Stim Čiz podelila je na Fejsbuku fotografiju koja joj je pomogla da shvati šta je zapravo rak dojke i tako joj je i spasla život. Sada želi da je podeli s vama.

Petak, 13.01.2017.

13:25

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"U prethodnih nekoliko dana primila sam mnogo cirkularnih poruka koje sadrže samo ikonicu srca koje bi trebalo da vas asocira na svest o raku dojke. Ovo je moj odgovor svima njima.

Jednom je neko na Fejsbuk postavio kako izgleda zapravo rak dojke. Ne kako ga mi osećamo, nego kako izgleda. U decembru 2015. godine kada sam videla sliku i shvatila da to isto imam na dojci, znala sam da imam rak. Pokušala sam da osetim da imam rak, ali nije bilo nikakvih simptoma. Posle pet dana dijagnostifkovan mi je rak dojke, a već sledećeg meseca četvrti stadijum. Srce iz poruke nije uradilo ništa da mi podigne svest. Znala sam šta je rak dojke. Znala sam sve o samopregledima, ali tek kada sam pogledala fotografiju znala sam da bolujem od toga. Moramo slati jedne drugima PRAVE informacije, a ne srca! Da nisam videla sliku ne bih ni znala! Učinite mi uslugu, prestanite da igrate igrice sa tuđim životima i zaista im pomozite.

Pronašla sam ovu fotografiju koja je jako slična onoj koju sam originalno videla. MOLIM VAS, prestanite da šaljete cirkularne poruke koje zapravo uopšte ne podižu svest i izazivaju da ljudi ne učine ništa! Ako zaista želite da pomognete nekome ko ima rak ili ne daj bože, nekome ko to još uvek ne zna, delite ovakve slike. Volela bih da se sećam ko je postavio originalnu sliku, jer je meni spasla život“, napisala je Erin, a fotografija je za samo par sati postala viralna i, nadamo se, nekome spasla život.

Podelite je i vi!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare