Zdravlje žene

Da li biste nosile gaćice umesto uložaka?

Izumima nikad kraja. Ovaj je zaista čudnovat, jer predviđa da ovaj model veša nosite dok imate ciklus. I to bez uložaka ili tampona.

Četvrtak, 22.06.2017.

10:50

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Waiting for your girls to roll up on a Saturday night 💅🏽

Објава коју дели THINX (@shethinx) дана

Brend po imenom "Thinx" proizvodi gaćice koje su "otporne na menstruaciju" i odlična su zamena za uloške i tampone.

Jedna žena rešila je da ih isproba i svoje iskustvo podeli sa svima.

Ove gaćice apsorbuju krv i odvajaju je od tela, a takođe deluju antibakterijski i potpuno su nepromočive. Mogu da zadrže količinu krvi koju bi apsorbovalo dva tampona.

Tick tock! Our Menstrual Hygiene Day sale ends Monday 12pm.

Објава коју дели THINX (@shethinx) дана

1. DAN

Ciklus mi je počeo u sredu i kada sam prvi put obukla gaćice, shvatila sam da su jako udobne, napravljene od materijala koji podseća na kupaći kostim, ali iznutra su pamučne i mekane. Deblje su od normalnih gaćica, ali ni približno debele kao uložak. Ceo prvi dan sam krvarila u njih i nisu propustile nijednu kapljicu!

2. DAN

I drugi dan menstruacije provela sam u ovim gaćicama (u drugom paru, naravno), i nije mi se desila nijedna neprijatnost.

3 – 5 DAN

Do poslednjeg dana menstruacije nosila sam ove gaćice koje su pored menstrualne krvi upijale i znoj, i moram da priznam da kad ih skinem na kraju dana, ne mirišu baš najbolje.

💕✨🌼 @weedxdog (tag us in your THINX pix using #wethinx — we'd love to see and repost!)

Објава коју дели THINX (@shethinx) дана

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.