Zdravlje žene

Slikala, snimala, podmladila se: Rijaliti zvezda sada ima vaginu kao devojka

Rijaliti zvezda Fara Abraham podvrgla se tretmanu "podmlađivanja vagine", uradila je popularno orošavanje i ceo proces, uredno je dokumentovala na svom Instagram profilu.

Četvrtak, 31.08.2017.

13:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

"Volim svoju intimnu regiju", napisala je u okviru objave koja je izazvala veliki broj komentara u kojima su pratioci počeli da je kritikuju.

Gospođa Fara je "išla pod nož" mnogo puta do sada - popravljala je svoj nos, bradu, kao i grudi dva puta, a onda je na red došlo i "podmlađivanje vagine".

A, verovali ili ne, ona je samo jedna od mnogih koja je ovo učinila. Sve češće devojke odlaze kod plastičnih hirurga na različite procedure koje se obavljaju "tamo dole".

U Velikoj Britaniji je posebno popularno kod mlađih devojaka da se podvrgavaju labioplastici - korigovanju unutrašnjih usmina vagine.

Procedura je korigovanje usmina vagine, što rezultira i lepšim izgledom. A, žene mu se podvrgavaju iz različitih razloga. Vagina nakon operacije izgleda kao kada ste bile "mlađe", pa otud i naziv ovoj intervenciji. A, doktori sa Beverli Hilsa, gde je Fara išla da joj urade zahvat navode kako pacijenti, konkretno, profitiraju od njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.