Zdravlje žene

Dinja, limun... Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene

Španska veština proricanja - sternomanitija je predviđanje budućnosti iz oblika i obeležja na prsima, a u današnje vreme ovom metodom služe se i stručnjaci. Tvrde da ženin karakter možemo da "pročitamo" iz oblika i veličine njenih grudi. Ovu teoriju produbio je italijanski seksolog. Ovo su njegova saznanja.

Ponedeljak, 04.12.2017.

10:51

Izvor: Super žena

Dinja, limun... Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Italijanski seksolog Piero Lorenconi objasnio je da ženine grudi mogu da odrede karakter u istoj meri kao što to čini astrologija. Tipove grudi uporedio je sa voćem, a prema njegovoj teoriji žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks. One sa velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnostima.

Prema obliku poprsja Lorenconi je žene podelio na dinje, grejp, kruške i limunove.

Dodao je i pomorandže, za koje tvrdi da nisu lude za seksom, ali vole maženje.

*ALT

Dinja voli da je razmazite

Žene okruglih grudi pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti vaš poziv na seks.

Limun traga za užitkom

Muškarci koji vole žene divljeg, neukrotivog karaktera treba da biraju one čiji vrh poprsja podseća na polovinu limuna. Ove su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

Grejp nije za veliku strast

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su stidljive.

Kruška voli sve

Žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. Iako deluju vrlo ozbiljno, one su sklone preljubi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare