Aktuelno

"Postao je paranoičan, prisluškivao joj je telefon"

Kontroverzni novi dokumentarac tvrdi da je Sajentološka crkva uticala na to da poznati glumac Tom Kruz postane paranoičan po pitanju veze s glumicom Nikol Kidman pa je zbog toga prisluškivao njen telefon.

Sreda, 01.04.2015.

11:47

Izvor: Super žena

Default images
Beta/AP

Podeli:

Novi dokumentarac "Going Clear: Scientology and the Prison of Belief” prikazuje neke stare članove ove crkve koji su rekli da iz nekog razloga ova organizacija nije odobravala Tomovu vezu s Nikol Kidman.

Nikol je Sajentološka crkva videla kao problem jer je glumičin otac po profesiji bio psihijatar u šta ova crkva ne veruje.

U period veze s Nikol, Tom se dosta udaljio do crkve što je bio još jedan zabrinjavajući momenat za njih.

Tako su odlučili da ga učine paranoičnim po pitanju braka s Nikol, pa je tako počeo i da prisluškuje njen telefon jer je bio ubeđen da s drgim članovima crkve razgovara o njihovim prolemima.

Dokumentarac takođe tvrdi kako je crkva okrenula njihovo dvoje usvojene dece protiv Nikol kako bi Tom dobio potpuno starateljstvo nad decom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare