Aktuelno

Mame u Rusiji: Kejt Midlton nije ni bila u drugom stanju

Brojne teorije zavere kruže internetom nakon što je vojvotkinja Kejt Midlton izašla iz bolnice u odličnom stanju s malom princezom u naručju samo 10 sati nakon što ju je rodila...

Utorak, 05.05.2015.

11:43

Izvor: B92

Default images
foto: Getty

Podeli:

Vojvotkinja Kejt Midlton i princ Vilijam pokazali su svoju ćerku javnosti istog dana kad se rodila, a neki to smatraju neodgovornim prema tek rođenoj bebi, koja mora biti u sterilnim uslovima.

Naime, samo deset sati nakon što se porodila, Kejt je izašla iz bolnice s bebom u naručju, zbog čega se svi pitaju kako je moguće da je Kejt izgledala onako savršeno i odmorno kao da se ništa nije dogodilo.

Žene vrlo dobro znaju da porođaj jednoj ženi može biti savršeno jednostavan, dok se druge muče satima, pa čak i danima. Sada se svi pitaju kako je Kejt to izvela. Naravno, ona ima frizere, kozmetičare, stiliste, celu vojsku ljudi koja se pobrinula da princeza izgleda kako je izgledala. Sasvim sigurno u seoskoj kući u Norfolku uz nju će biti i medicinsko osoblje.

Jedna žena koja je iskusila težak porođaj izjavila je kako je bila iznenađena kada je ugledala Kejt dok izlazi iz porodilišta, ali kaže - ako ste pogledali duboko u njene oči, mogli ste da vidite da je izmorena, iako je izgledala sjajno.

Sa ovom tvrdnjom nisu se saglasile čitateljke ruskih novina 'Komsomolskaja pravda' koje su napravile pravu teoriju zavere oko rođenja princeze:

"Kejt je nosila veštački stomak sve vreme, a princezu je rodila surogat majka."

"Nije moguće da posle samo nekoliko sati jednostavno odšetate iz porodilišta i to u beloj haljini."

"Čak i da je imala najlakši porođaj na svetu, žene nakon toga žele da spavaju, sve je ovo običan šou."

"U njenim očima nema onog porodiljskog pogleda. Uporedite je s Dajanom kada se porodila. Ova Kejt je samo glumica iz Bakingmske palate, ona sigurno nije rodila."

"Beba izgleda staro između sedam do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše bleda."

Izvor: Dnevnik.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.