Aktuelno

Da li verujete da ove poznate dame nisu išle "pod nož"?

Čak i one koje vam deluju najprirodnije, uradile su barem neku malu korekciju na licu i telu…

Sreda, 06.05.2015.

12:00

Izvor: Super žena

Default images
foto: Splash

Podeli:

Za ove poznate dame se pretpostavlja da nisu imale ni jednu plastičnu operaciju na licu i telu. Šta vi mislite?

SKARLET JOHANSON

Mnogi tvrde da je ova glumica imala operaciju grudi i nosa, ali mi nismo sigurni u to… Skarlet inače važi za sinonim prirodne lepote.

*ALT

ŽIZEL BUNDŠEN

Iako su joj stalno govorili da ima veliki nos koji je sprečava da uspe u svom poslu, Žizel je postala najplaćenija manekenka na svetu. Iako su joj govorili da smanji nos, manekenka je to odbijala.

*ALT

VANESA PARADI

Vanesa je izjavila da ne oseća pritisak koji javnost vrši na žene plastičnom hirurgijom. Jednom su je pitali da li je ikada razmišljala o protezi za zube ili operaciji..

“Zašto bih ja to menjala? Rodila sam se sa takvim zubima. Zbog tog razmaka mogu da pljunem vodu kroz njih. Oni su korisni”, objasnila je Vanesa.

*ALT

ROZARIO DOSON

Ova lepotica ne bi trebalo da ima ni jednu plastičnu operaciju, iako neki nagađaju da je povećala grudi…

*ALT

SARA DŽESIKA PARKER

Saru Džesiku Parker mnogi su napadali da ima tanka usta i veliki nos i nagovarali je na plastične operacije, međutim ona je odbijala…

*ALT

AMBER HERD

Čini se da Džoni Dep voli prirodne lepotice... Amber Herd navodno nema ni jednu plastičnu operaciju, kao ni njena predhodnica Vanesa Paradi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare