Aktuelno

Pogledajte kako Bastijan Švajnštajger bodri Anu na Rolan Garosu

Iako je jučerašnji meč u nekoliko momenata bio neizvestan, naša teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, a kako i ne bi, budući da je imala zdušnu podršku s tribina od svoje jače polovine.

Četvrtak, 28.05.2015.

09:38

Izvor: B92

Default images
foto: Getty

Podeli:

Kažu - sve je lakše kada imate podršku, a ovo dokazuje i Ana, koja je juče uspela da savlada Japanku Misaki Doi, a sve uz pomoć i podršku svog dečka, nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

foto: Getty

On je sedeo zajedno sa Anininim timom u loži i zdušno bodrio svoju lepšu polovinu. Kao što možete da vidite na fotografijama, nakon svakog uspešnog poena Bastijan je bio na nogama i aplaudirao Ani.

foto: Getty

Prema rečima novinara B92 koji trenutno boravi u Parizu i prati mečeve Rolan Garosa, Bastijan se na meču ponašao kao običan čovek, podržavao je Anu i kada joj nije išlo.

foto: Getty

“Mnogo mi znači njegova podrška, pogotovo što on može da razume sport na visokom nivou“, kratko je to prokomenatisala Ana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.