Aktuelno

Zar nije smanjila grudi: "Ljudi su počeli da me gledaju u oči"

Britanska starleta Kejti Prajs nedavno je objavila da je smanjiti grudi na pristojnu veličini, ali sudeći po njenom poslednjem pojavljivanju ne primećuje se neka razlika.

Petak, 29.05.2015.

09:54

Izvor: B92

Default images
foto: Splash

Podeli:

Kejti je deo velikog američkog talent šoua "RuPauls Drag Race“ i bila je u centru pažnje kada se pojavila sa suprugom Kiranom Hajlerom na jednom događaju koji se održavao u "W“ hotelu u Londonu.

Tridesetsedmogodišnja starleta istakla je svoj, i dalje, bujan dekolte, koji je navodno smanjila za nekoliko brojeva.

foto: Splash

Mediji pišu kako im nije jasno šta je to starleta menjala na sebi budući da joj je dekolte izgledao marginalno manji nego ranije. Ipak, ona tvrdi da se danas oseća drugačije.

"Zaista se osećam mnogo samouverenije bez implantata. Odrasla sam, bavim se drugačijim poslom i lepo se osećam jer sam ponovo prirodna. Sada mi svi govore kako imam lepe oči, jer ranije, prvo što bi neko primetio na meni bile su grudi“, rekla je Kejti za "The Sun“.

foto: Splash

"Kiranu nije važno koje su veličine moje grudi. Nikada se nisam operisala zbog muškarca, već zbog sebe", rekla je Prajsova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare