Aktuelno

Evo zašto se raspao jedan od najskladnijih holivudskih brakova

Holivudski par Dženifer Garner i Ben Aflek iznenadili su svet kada su javno objavili da se razvode.

Sreda, 01.07.2015.

10:10

Izvor: Super žena

Default images
Beta/AP

Podeli:

Iako se već nedeljama spekuliše da je njihov brak u krizi, poznati glumački par odlučio je da nagađanjima stane na put, pa su objavili da se razvode.

Na početku bilo je priče da se razvode zbog Benovog problema s kockom i alkoholom, da bi neki tvrdili da je u pitanju treća osoba.

"Ben i Dženifer žela da što pre reše stvari oko razvoda. Žele da to bude što jednostavnije i da od toga ne prave dramu. Žele da proces razvoda prođe što bezbolnije zarad njihove porodice“, kaže izvor za "Ju-Es vikli“.

Aflek će biti u obavezi da plaća alimentaciju svojoj deci.

Ben i Dženifer zaljubili su se 2003. godine na snimanju filma "Daredevil“, a venčali su se 2005. Imaju troje dece, devetogodišnju Vajolet, šestogodišnju Serafinu i trogodišnjeg Samjuela.

"Zbog svoje dece, bivši supružnici planiraju da ostanu u prijateljskim odnosima“, dodao je izvor.

Iako više neće biti u braku, par će živeti na istom imanju, jer planiraju da dele starateljstvo nad decom.

"Oni se i dalje mnogo vole, ali razvod je za sada najbolje rešenje za sve“, zaključio je izvor.

Vest o njihovom razvodu pojavila se još u maju kada su se pojavila tvrdnje da neki glumičini prijatelji misle da su Dženifer i Ben loš spoj.

"Garnerova se dugo pripremala za ovaj korak. Išla je na razgovore s terapeutima kako bi saznala najbolji način kako da olakša deci ovaj period“, rekao je tada izvor za "Dejli mejl“.

Poznati glumac je tokom braka s Dženifer isticao kako je ona uspela da stabilizuje njegov život, ipak neke druge stvari su prevladale...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare