Aktuelno

Kim o privatnom snimku: "Ne smem da vam kažem ko ga je objavio"

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan bila je na mnogim naslovnicama poznatih časopisa, a ovaj put se slikala za prestižni "Rolling Stone“.

Četvrtak, 02.07.2015.

09:49

Izvor: Super žena

Default images
Beta/AP

Podeli:

Budući da u poslednje vreme privlači mnogo pažnje na sebe i nema ko ne prepoznaje njeno lice magazin Rolling Stone stavio je Kim na svoju naslovnicu.

Kim je između ostalog pričala i o svom privatnom videu koji je dospeo u javnost nakon čega je ona postala poznata širom sveta.

"Mislim da sam mnogo pametnija nego što me predstavljaju u medijima“, rekla je rijaliti zvezda koja je priznala da je sve komplekse o telu izlečila kada se slikala naga.

Iako joj mnogi prebacuju da je postala slavna kada je njen snimak seksa postao javan, Kim kaže kako je to daleko iza nje.

"Ne smem da vam kažem ko je objavio snimak, ali o tome više ne razmišljam. Dugo me je to progonilo, ali više nije tako, jer kada nešto ostavim iza sebe, onda tako i bude“, rekla je Kim.

Kim se dotakla i najveće promene koja je nastala u njihovoj porodici, kada je njen očuh postao žena.

"Nije mi bilo dobro kada sam prvi put videla Brusa u ženskoj odeći. Tada sam otkrila njegovu mračnu tajnu i nisam bila sigurna da li će me otpratiti do oltara na venčanju“, otkriva Kim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare