Aktuelno

Prokletstvo Holivuda? Evo zašto nije dobro da se zovete Dženifer

Ove slavne dame dele isto ime, ali i neke probleme u životu.

Petak, 03.07.2015.

11:11

Izvor: Dnevnik

Default images
Beta/AP/instagram

Podeli:

Biti bogat i slavan nije garancija sreće, a to najbolje znaju slavne dame koje se zovu Dženifer.

Dženifer Garner

*ALT

Ova lepotica provela je s Benom Aflekom 10 godina u naizgled savršenom braku. Ipak, sada su neke stvari izašle na videlo i slika o njihovom odnosu dobila je potpuno drugu dimenziju. Dženifer je za sebe često tvrdila kako je u stvari dosadna osoba, možda je baš to bio razlog Benovog opijanja, kockanja i švrljanja s drugim ženama.

Dženifer Lorens

*ALT

Mnogi bi pomislili kako ova glumica nema nijedan problem u životu, ali ipak nije tako. Ona je u zadnje vreme poznatija po svojim brojnim padovima nego po svojim ulogama. Da stvar bude još bolja, čak je i vlastiti telohranitelj uspeo da je zaseni. Još jednom je raskinula s Krisom Martinom, a prošle godine internet je goreo zbog njenih hakovanih obnaženih fotografija.

Dženifer Lopez

*ALT

Ona je možda imala sreću u karijeri, ali kada je ljubav u pitanju, nikako nije uspela da nađe svoju srodnu dušu. Udavala se čak tri šuta, ali nijedan brak nije opstao. Sada je u vezi sa mlađim plesačem Kasprerom Smartom, ali budući da su već nekoliko puta raskidali, pitamo se da li će Džej Lo ikada biti srećna u ljubavi?

Dženifer Aniston

*ALT

Proslavila se serijom 'Prijatelj' i nekako je na tome sve stalo. Zanimanje za nju povećalo se kada je ušla u vezu s holivudskim lepotanom Bredom Pitom, a još se više povećalo kada ju je Pit ostavio zbog glumice Anđeline Džoli. Dženifer baš nema sreće u ljubavi, muškarci je iz nekog razloga ostavljaju, a ni put prema oltaru nije baš lak. Zovu je starom devojkom Holivuda.

Dženifer Lav Hjuit

*ALT

Ona nije ničija omiljena glumica, na trenutak je zablistala u seriji 'Ghost Whisperer' i na tome je nekako sve stalo. Tu i tamo pojavljivala se u nezapamćenim ulogama. Kada je napokon dobila priliku da se pojavi u odličnoj seriji 'Criminal minds', ostala je trudna tako da je i taj posao propao. Da stvar bude još bolja, imala je i svoju progoniteljku koja je tvrdila kako joj Dženifer i Stiven Spilberg ulaze u glavu i kontrolišu misli pomuću sajber tehnologije.

Dženifer Hadson

*ALT

Ova pevačica doživela je pravi horor u privatnom životu. 2008. godine Vilijam Balfur koji je bio u vezi s njenom sestrom, upao je u kuću Dženiferine porodice i hladnokrvno ubio njenu majku, brata i nećaka. Sud mu je odbio mogućnost da se brani sa slobode, a 2012. osuđen je na tri doživotne robije bez mogućnosti pomilovanja. Ne treba naglašavati kako je ovaj jezivi slučaj na pevačicu ostavio trajne posledice.

Pa se vi sada zovite Dženifer!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare