Aktuelno

Svi pričaju o tome: Džej Lo uticala na razvod Bena Afleka i Dženifer Garner?

Nakon što je slavni holivudski par otkrio da se razvodi, mnogi mediji, ali i ljudi na društvenim mrežama počeli su da pišu kako je tu prste umešala latino diva Dženifer Lopez koja je nekada bila verenica glumca.

Subota, 04.07.2015.

10:46

Izvor: Super žena

Default images
Beta/AP

Podeli:

Kako prenosi portal “The Sun” Džej Lo i Ben bili su u vezi godinu i po dana, ali su veridbu raskinuli u januaru 2004. godine.

Uprkos rastanku, kako navodi ovaj portal par je ostao u konstantnom kontaktu, a setićete se na koji način je Ben prišao latino divi na ovogodišnjoj dodeli Oskara kada joj je šapnuo nešto na šta se ona slatko nasmejala.

“Svi pričaju o tome kako je vrlo moguće da će se Ben i Džej Lo ponovo sastati. Oni su u neprekodnom kontaktu što se Garnerovoj nikada nije dopadalo”, kaže izvor.

*ALT

I dok su jedni ubeđeni da je Džej Lo krivac za razvod ovog skladnog braka, drugi kažu da pevačica nema nikakve veze s Benom i da uživa u vezi sa svojim dečkom Kasperom Smartom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare