Aktuelno

Slavna glumica se skinula u top i pokazala višak kilograma

Danijel Bruks, zvezda planetarno popularne serije "Orange Is the New Black" skinula se u teretani i sa ponosom pokazala višak kilograma.

Sreda, 29.07.2015.

11:55

Izvor: Super žena

Default images
foto: Splash

Podeli:

Obučena u helanke za vežbanje i sportski top, Danijel se slikala u teretani, a fotografiju je okačila na svoj Instagram profil sa veoma snažnom porukom.

"Danas sam odlučila da uradim nešto što nikada ranije nisam uradila: Da odem u teretanu bez majice!! Važno mi je da vam kažem zašto je ovo toliko značajno za mene. Uvek sam to želela da uradim, ali sam mislila da mi je to negde zabranjeno, sve dok mi telo ne bude savršeno. Danas mi je moje unutrašnje biće reklo da treba da vodim sebe. Ne treba da se stidim svog tela... Drugo, ja sam samouverena žena, a to ne može da ode kada skinem majicu. Nekada je borba, nekada mi se ne sviđa ono što vidim...", deo je onoga što je Danijel napisala pored ove slike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare