Aktuelno

Priznala: "Botoks me je uništio, nisam ličila na sebe"

Kaže da više nikada ne bi koristila botoks jer ni samu sebe nije mogla da prepozna nakon što je eksperimentisala sa raznim hirurškim intervencijama u prošlosti.

Petak, 28.08.2015.

12:05

Izvor: B92

Default images
foto: Splash

Podeli:

Razlog zbog kog ne želi da se više podvrgava hirurškim intervencijama je taj što ni samu sebe nije mogla da prepozna. Kako kaže, iako je zakoračila u šestu deceniju, Pamela se iz godine u godinu oseća sve mlađe.

"Ja sam bila poslednja osoba koje bi uradila botoks, ali sam ipak pristala. Međutim, sama sebe na kraju nisam mogla da prepoznam. Nisam ja za hirurške intervencije", priznala je ona.

Glumica koja je ulogom u seriji "Čuvari plaže" mnoge ostavljala bez daha kaže da ima zdrave stavove o životu i da radi ispravne stvari koje joj pomažu da se oseća mlađom. Međutim, Pamela je priznala da male korekcija u vidu kozmetičkih tretmana treba raditi, ali bez preterivanja.

"Postoje mnogo stvari koje možemo uraditi kako bismo se osećali bolje. Neki ljudi idu predaleko, ja nisam pristalica toga", objasnila je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare