Aktuelno

Neverovatno šta nam je promaklo: Ovo se događalo dok smo mi pratili rođendan Kajli Džener

Promaklo je čak i nama, ali smo rešili da nepravdu, iako sa zakašnjenjem - ispravimo.

Petak, 28.08.2015.

15:40

Izvor: 24sata.rs

Default images
foto: Splash

Podeli:

Najmlađa Kardašijanka proslavila je svoj 18. rođendan u Kanadi jer je tamo dozvoljeno konzumiranje alkohola, a žurka za pamćenje održana je 10. avgusta. O tom slavlju se govorilo mesecima unapred. Ko će biti pozvan, ko će koji poklon da donese, ko će šta da obuče i koliko će sva ta zavrzlama da košta.

Ona je najavljivala na svom Instagram profilu nekoliko sedmica ranije da će se razgolititi čim napuni 18, što je i uradila, a muški deo njenih fanova rado je pario oči. Kajli je nakon toga otišla na romantično putovanje u Meksiko sa svojim dečkom, reperom Tigom, od koga je dobila beli Ferari, vredan 320.000 dolara.

Kajli Džener sad ima ozbiljan zadatak - ne samo što se od nje očekuje da seksi fotkama i skandalima nadmaši svoje superpopularne sestre starlete (osim Kendal), već se sad za pet minuta slave takmiči i sa svojim ocem, koji je nedavno promenio pol i postao Kejtlin Džener.

San svake tinejdžerke zar ne? Al zamalo.

*ALT

Malala Jusufzai, pakistanska učenica, aktivistkinja za prava dece i najmlađa dobitnica Nobelove nagrade za mir svoj 18. rođendan proslavila je malo manje od mesec dana pre Kardašijanke. Iako na prvi pogled pomislite zašto uopšte upoređujemo njih dve, razlog je mnogo bitniji nego što možete da zamislite.

Malala i Kajli potiču iz različitih svetova, dok jedna živi lažnim životom džet seta, čija pripadnica zapravo neće biti nikada, ali imala je "sreće" da joj sestra snimi pornić koji će mama da pusti u etar, Malala je uradila nešto što će ostaviti večni trag u istoriji sveta.

Ona je povodom svoj 18. rođendana otvorila školu za devojčice koje su izbegle iz Sirije u Libanu. U novoj školi boraviće oko 200 devojčica uzrasta između 14 i 18 godina, koji će finansirati Malala fond, neprofitna organizacija koja podstiče obrazovanje ugroženih.

"Počastvovana sam što ću svoj 18 rođendan obeležiti sa inspirativnim i hrabrim devojčicama iz Sirije. Ja sam ovde u ime 28 miliona dece koja nemaju mogućnosti da budu u učionici zbog oružanih sukoba. Njihova hrabrost i posvećenost da nastave njihovo školovanje u teškim uslovima inspiriše ljude širom sveta i naša je dužnost da stojimo uz njih", rekla je Malala.

Izvor: 24sata.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare