Aktuelno

Pogledajte seksi devojke koje su na kastingu za naslovnu stranu muškog magazina

Da bi se devojka u bikiniju našla u magazinu "Sports Ilustrejted", prolazi kroz veoma strog kasting. Trenutno se biraju devojke koje će 2016. osvanuti u ovom izdanju, a osim fizičkih karakterstika i poslova koje su do sada radile, u prijavama su morale da navedu i šta je najluđe što su zbog modelinga morale da urade.

Nedelja, 30.08.2015.

12:30

Izvor: 24sata

Default images
instagram/si_swimsuit

Podeli:

Erin Alis dolazi iz Južne Afrike. Jednom prilikom je na snimanju morala da se slika sa divljim životinjama i da prošeta gaparda.

@erinaliceb from @wilhelminamodels is the newest Casting Call beauty on Swim Daily! Click the link in our bio! #SISwimCastingCall

A photo posted by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Samanta Grejdovil dolazi iz Omahe i radila je za Ralf Loren i Kelvin Klajn. Ona je u tajlandskoj džungli radila editorijal sa slonovima i to joj je ujedno i jedno od omiljenih snimanja.

@samgradoville from @imgmodels is one gorgeous girl. Check out her Casting Call on Swim Daily now! Link in our bio! #SISwimCastingCall

A photo posted by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Nikajla Rivera je lepotica iz Kalifornije koja je poznata po svojim dugim nogama. Ona je zbog posla visila okačena o pojas u kotlarnici.

@nickaylarivera from @suprememgmt is up on Swim Daily now! Check out her video by clicking the link in our bio! #SISwimCastingCall

A photo posted by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Nikol Mejer iz Južne Afrike je mnogo radila za brend Guess. Da nije postala manekenka, bila bi balerina. Kako sama kaže najluđa stvar koju je uradila je skok sa skakaonice u bazen u Šanel kostimu.

Danijel Knadson je Kanađanka i oseća se najseksepilnije kada je gola. Jednom prilikom je potpuno obučena morala da roni dok su je fotografi slikali.

Taša Franken je lepotica iz Španije koja je radila za Toma Forda i La Perlu. Iako ima strah od visine, zbog posla je morala da skoči sa litice u okean.

@tashly_f from @trumpmodels is on Swim Daily now! Make sure you watch her video and view her profile (link in bio)! #SISwimCastingCall

A photo posted by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Kojoj biste vi dali naslovnu stranu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare