Aktuelno

Danas vlada svetom, a nekada je izgledala ovako

Slavna pevačica juče je napunila 34 godine.

Subota, 05.09.2015.

12:30

Izvor: B92

Default images
instagram/beyonce

Podeli:

Svoju karijeru je započela kao članica ženskog benda Destiny's Child, da bi kasnije nastavila u solo vodama. Nakon napuštanja grupe, nastavila je da se bavi pevanjem, a albumi, turneje i dolari koje je zaradila, skoro da ne mogu da se izbroje.Sa svojim suprugom Džej Zijem uživa u skladnom braku, a njih dvoje predstavljaju najuspešnije zvezde u svetu muzičke industrije. Ovih dana spekuliše se da je pevačica u drugom stanju.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

twitter/mamibella99

Imala je priliku da se pojavi i u filmu "Ostin Pauers" sa pesmom "Work it out", a nakon toga se upoznala sa svojim sadašnjim suprugom Šonom Karterom, poznatijim kao Džej Zi, i tada su krenuli hitovi "Crazy in love", "Baby boy", "Me, myself and I" i mnogi drugi.

Bijonse danas samo niže uspehe, a njena popularnost je neverovatna. Ne postoji rekord koji nije oborila i nadmašila. Ona zarađuje više od bilo koje pevačice, a iza sebe ima gomilu Gremi nagrada. Pored uspešnog muža Džej Zija i njihove ćerke Blu Ajvi, ona vlada svetom baš kao u svojoj pesmi "Who run the world".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare