Aktuelno

Kako bi stala na put prevarantima, Jelena Đoković otvorila profil na Instagramu

Popularna društvena mreža Instagram dobila je novu korisnicu koja je za samo nekoliko sati dobila preko deset hiljada pratilaca.

Četvrtak, 08.10.2015.

09:44

Izvor: Super žena

Default images
foto: Getty

Podeli:

Supruga najboljeg tenisera na svetu Jelena Đoković konačno je otvorila svoj lični profil na Instagramu kako bi stala na put svim lažnim profilima koji su se do sada pojavljivali i lažno predstavljali u njeno ime. Kako je ona direktorka Fondacije Novak Đoković njen identitet su zloupotrebljavali za predstavljanje lažnih humanitarnih akcija.

Jelena je postavila fotografiju iz svoje kancelarije kako sedi kraj računara i ovim putem je iskoristila priliku da se zahvali svima na poverenju i napisala kako će joj ovaj profil služiti za njene najveće strasti obrazovanje, posao, zdravlje, sport i zdrav život.

"Znanje donosi neke neverovatne stvari u naše živote, a ne dobija se nužno iz knjiga. Otvorite oči i um i videćete sve mogućnosti na naučite nove stvari oko vas", napisala je Jelena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare