Aktuelno

Jelena Đoković otkrila recept za zdravo telo i duh

Supruga najboljeg tenisera na svetu Jelena Đoković juče je na oduševljenje mnogih otvorila svoj profil na Instagramu, a na radost mnogih otkrila je tajnu kako uspeva da ostane u tako dobroj formi.

Petak, 09.10.2015.

10:59

Izvor: B92

Default images
foto: Getty

Podeli:

Jelena je nakon porođaja povratila jako brzo svoju devojačku figuru i mnogi su se pitali šta to Jelena radi da bi ostala fit.

Kako održava svoju liniju Jelena je otkrila jednom fotografijom na Instagramu.

"Ovo je moj plan za sledećih trideset minuta, dok moj dečak spava. :) Nisam velika prisatalica odlaska u teretanu. Više volim da vežbam sama, napolju, jer na taj način mi je lakše da se priviknem na mesto gde god da sam - teretana ili ne. Trudim se da vežbam na dnevnoj bazi, ali sa mojom bebom, putovanjima i poslom, često je to vrlo veliki izazov. Samo podizanje Stefana (gore i dole) tokom dana je jedan način vežbe takođe :). Dobra stvar je što uvek radim jogu, bez obzira na sve i ona jako dobro utiče na moje telo. Za sve studente i radnike - Nadam se da pronalazite nekoliko minuta da vratite energiju svom telu. Istegnite se, napravite par čučnjeva, trbušnjaka, sklekova i kao novi ste! :))”, napisala je Jelena ispod fotografije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.