Aktuelno

Holi Medison otkrila jednu od najvećih tajni iz Hefnerovog života

Bivša zečica je u svojoj knjizi iznela sav "prljav veš" iz "Plejbojeve" vile.

Četvrtak, 26.11.2015.

15:14

Izvor: Super žena

Default images
foto: Splash

Podeli:

Ipak, priču o seksu je izostavila. Onu najvažniju, koja je zapravo bila sastavni deo života devojaka koje su živele i radile u ovoj vili.

"Dugo nisam želela da pričam o vremenu koje sam provela u vili. Svi su me pitali o tome i ja sam davala pozitivne odgovore, nekad sam i odbijala da odgovorim. Ali je u jednom trenutku to postalo neizbežno. Stojim iza svih odluka o kojima sam pisala i koje objašnjavam u knjizi", rekla je Holi.

Kad ju je voditeljka pitala za seksualne orgije koje su se dešavale u vili, Holi je odgovorila: "Sve smo jedva čekale da se one završe. Stvarno nisam želela da pišem o 50 nijansi sive jednog dede", poručila je bivša zečica.

Takođe je otkrila da je Hefner često veoma depresivan, kao i to da mu je stalno govorila da se obrati lekaru za stručnu pomoć.

Hju Hefner je ranije izjavio da Holi svojim pisanjem pokušava da izmeni istoriju.

"On misli da sve ovo radim zbog slave, jer on ne može da shvati da jedna žena ima nešto da poruči i da ispriča svoju priču", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.