Aktuelno

Imaju slavu i milione, ali ove zvezde i dalje žive sa roditeljima

Ove zvezde su već odavno punoletne, ali ne žele da napuste sigurnost porodičnog doma iako sebi lako mogu da priušte sopstveni velepni dom i hordu kućnih pomoćnica.

Subota, 28.11.2015.

13:52

Izvor: 24sata.hr

Default images
foto: Splash

Podeli:

Dženifer Lorens

*ALT

Iako ima milione na računu oskarovka Dženifer Lorens (25) i dalje živi u stanu sa svojim roditeljima.

Jednom prilikom je izjavila da uopšte ne oseća potrebu da se osamostali.

Bredli Kuper

*ALT

Slavni zavodnik Bredli Kuper (40) i dalje živi sa svojom mamom. No izgleda da to ne smeta njegovoj devojci Irini Šajk (29) jer kad žele da budu zajedno glumac jednostavno boravi u njenom stanu u Njujorku.

Kristen Stjuart

*ALT

Nakon raskida s Robertom Patinsonom (29) zvezda 'Sumraka' vratila se da živi kod svoje majke. Niko ne može da zaleči ljubavne rane kao majka, a Kristen (25) se zapravo samo vratila starom životu jer je i pre veze s Patinsonom živela s majkom.

Demi Lovato

*ALT

Pevačica ima dobar razlog zašto još živi sa svojim roditeljima. Naime, Demi (23) je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj, a roditelji joj puno pomažu. Lovato je imala i poremećaje u ishrani, a kao tinejdžerka se i samopovređivala.

Rafael Nadal

*ALT

Uprkos silnim milionima koje je zaradio Rafael (29) i dalje živi s roditeljima u Španji. Zapravo bolje bi bilo reći da roditelji žive s njim u impresivnoj vili na Majorci.

Tejlor Lotner

*ALT

Još jedna zvezda 'Sumraka' i dalje je u sigurnosti svog porodičnog doma. Tejlor (23) živi s roditeljima u Los Anđelesu i dalje učestvuje u kućnim poslovima, zadužen je za iznošenje smeća iz kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.