Aktuelno

Konačno ima novog dečka: Deset godina je stariji i obožava slavnu glumicu

Glumica Ema Votson nakon više od godinu dana ponovo ima dečka i izgleda da se stvari odvijaju baš onako kako treba.

Ponedeljak, 08.02.2016.

12:20

Izvor: 24sata

Konačno ima novog dečka: Deset godina je stariji i obožava slavnu glumicu
foto: Splash

Podeli:

Zvezda fimova o Hariju Poteru uživa u romansi sa američkim biznismenom Vilijamom Najtom, koji ju je, prema navodima medija, posetio i u njenom domu u Oksfordu. Izvori tvrde da je lepa glumica u ozbiljnom odnosu sa njim. Ema trenutno promoviše svoj novi film "Colonia" provela je prošlu nedelju na odmoru sa Vilijamom u Kaliforniji, sa kojim u poslednje vreme provodi sve više vremena.

- Vilijam je normalan dečko, koji je potpuno na zemlji i nema veze sa Holivudom, što Emi najviše odgovara - rekali su izvori.

*ALT

Njena poslednja veza je završena u decembru 2014. godina kada je takođe bila sa momkom koji nema nikakve veze s Holivudom, ragbi igračem Metjuom Dženejem.

- Ona je iz veze sa Metjuom izašla prilično povređena i trebalo joj je više od godinu dana da reši da se upusti u novu vezu. Stvarno su veoma srećni zajedno i viđaju se kad god Ema nema poslovne obaveze - kažu izvori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare